Apartmani Marija se nalaze na samoj obali mora, na samo 10 metara od plaže i 200 metara od centra grada.

U ambijentu prilagođenom jedinstvenoj arhitekturi Boke kotorske, “Marija” nudi elegantno uređene sobe i apartmane, sa jedinstvenim pogledom na risanski zaliv. Svi apartmani i sobe posjeduju klimatizaciju, kablovsku TV, bežični internet, mini kuhinju (i posuđe), balkon i garniture za sjedenje.

Na 200 metara od objekta se nalaze pekara, supermarket i restorani. Na zahtijev gosta, možemo obezbijediti besplatan parking u blizini objekta.

Istorijski grad Perast je udaljen svega nekoliko km, dok je Kotor udaljen 15 km. Autobusko stajalište je udaljeno svega nekoliko metara, tivatski aerodrom je udaljen 20 km, a aerodrom u Dubrovniku 57 km.

Prijavljivanje je od 14:00 do 22:00 časova, a odjavljivanje do 12:00 časova.

Za potvrdu rezervacije nije potrebna avansna uplata, detalji kreditne kartice su potrebni kao garancija rezervacije. U slučaju otkazivanja 14 dan prije datuma dolaska, gostu se naplaćuje 0 EUR. U slučaju otkazivanja nakon toga, gostu se naplaćuje 50% ukupne rezervacije. U slučaju nepojavljivanja, gostu se naplaćuje ukupna rezervacija.

Molimo naše goste da eventuane primjedbe ili pohvale na rad osoblja upute na e-mail adresu menadžera: darko.kasalica@t-com.me